Nou Petit Musiklampe - Felix

1,499.95 kr.

Ikke på lager

Denne smukke musiklampe fra Nou Petit er helt fantastisk i børneværelset. Elgen Felix flyver gennem børneværelset under skyerne og ind i drømmeland.

Lampen er lavet i rolige jordfarver og lampens organiske form og det afdæmpede lys, skaber rolige og hyggelige omgivelser, når der skal puttes eller være ro. Både musiklampens udseende, lys og musik er med til at berolige dit barns nervesystem og få os ned i tempo.

Lampens lys er designet til at hjælpe forældre i forbindelse med amning, flaske og bleskift om natten. Skyen lyser med et varmt lys, der ikke vækker barnet i mørket. Skyen kan således bruges som natlampe på børneværelset i mange år, og musiklampen kan evt. bruges i rollelege, når dit barn bliver større og dukkerne skal puttes. Når barnet er blevet for stor til musikuroen, som følger med lampen kan den nemt hægtes af, og så kan skyen hænge endnu længere.

Lyset i skyen kan tændes, slukkes og indstilles i tre niveauer via touch, og derfor også nemt med en baby på armen. Skyens lyskilde er led og genopladelig.

Der medfølger oplader til skyens lyskilde og et stærkt wire-ophæng.

Musiklampen leveres i en flot æske, der kan genbruges til opbevaring på børneværelset.

Ved køb af musiklampen medfølger der et lækkert stofnet, som lampen kan være i, da kassen ikke passer i en almindelig bærepose. Nettet kan bruges igen og igen og har hanke i to forskellige længder, så det både kan bæres i hånden eller hænge over skulderen.

Vægt: 2,5 kg
Mål: 37 × 37 × 28 cm
Genopladelig

Obs! Der kan tilkøbes længere ledning hos Nou Petit, hvis man ønsker, at den hele tiden skal være tilkoblet opladning – dette kan fx være smart, hvis lampen hænger højt og derfor er svær at få ned og op fra gang til gang.

Butikken på Ordrupvej er lukket

 

...men du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os.

Tlf: 41 25 13 13, kundeservice@loneslegetoj.dk eller Instagram @lones_legetoj

 

Tak for denne gang.

 

Scroll til toppen