Lone Tagge – Ejer og Iværksætter

Efter otte år i legetøjsbranchen har Lone endelig taget skridtet fuldt ud og åbnet sin egen butik med hjælp fra hendes mand, Rune. Hjemme har de sammen seks børn og derfor fylder børn rigtig meget i Lones hverdag. Under sin tredje barsel savnede Lone et sted, hvor hun kunne røre og opleve legetøjet, således at hun vidste hvad hun købte. Denne efterspørgsel blev til tanken og derefter drømmen om et magisk legetøjsunivers til både børn og voksne.
”Det skal være noget særligt at komme herind – ikke bare på grund af legetøjet, men i høj grad også den unikke kvalitet, kundskab og service, vi tilbyder vores kunder”

Lones børn har været med lige fra starten, både som inspirationskilde til butikkens udformning og som testkaniner af butikkens nye sortiment. Da Lone fik nøglerne til lokalerne i foråret 2020 gik Rune i gang med at skabe og bygge butikkens klassiske reoler og inventar, mens Lone jonglerede mellem at underholde de to mindste og stable en legetøjsbutik på benene.

”Butikken er et familieprojekt, som vi alle er en del af på hver vores måde, børn som voksne” (Lone)

Udvalget af legetøj er derfor i høj grad præget af Lones egne erfaringer fra hjemmefronten, hvor der er børn i flere forskellige aldre, som hver dag skal stimleres og udfordres. Lone har derfor særligt fokus på, hvilke evner det enkelte barn har og hvor det er udviklingsmæssigt, således at det er det helt rigtige stykke legetøj vores kunder får med ud af døren.

Ændret åbningstider i butikken

 

 

Mandag: Lukket

Tirsdag - Fredag kl. 12-17

Lørdag kl. 10-14

 

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os.

Tlf: 41 25 13 13, kundeservice@loneslegetoj.dk eller Instagram @lones_legetoj

 

Scroll til toppen